onsdag den 7. august 2013

CPHFW: Presse Event for David Andersen


David Andersen er en dansk designer, som snart har været etableret 3 år i den danske mode branche.


David Andersen har en dyb passion for arkitektur, musik og museer, som han finder inspirations til at designe Couture og Ready-to-wear for begge køn, dog er hans herre kollektion mest fremtrædende på kommercielle scene. David Andersen er ikke bange for at skubbe grænserne til grænsen ved at inkludere hud, pels elle eksperimentere med forskellige former og teksturer.
Du vil også se hans Couture hos flere af de kendte, alt fra prinsesse Mary til Mads Langer. 

Og i går fik jeg den store ære at komme til presse event for hans kommende forårs/summer'14 kollektion, sammen med Anna og Mia Maja
David Andersen er helt tydeligt en designer der gør alting med stil! Selve arrangementet blev holdt på Odd Fellow Palads, et virkelig fint palæ, og selvfølgelig med den rødeløber  foldet ud.




Kjole laver af lakrids





Da vi så kom op, stod der disse kæmpe fade med slik, kager samt champagne, som var til fri afbenyttelse. De havde endda lagt slikposer frem så man kunne tage det med hjem.

I det ene rum stod der en masse mannequindukker i ført hans nyeste kollektioner.





Men det mest overvældende var det sidste rum. 8 modeller sad på række og blev sminket, mens de på skift kom op for at blive fotograferet af David Andersens egen fotograf. Han havde simpelthen arrangeret et privat photoshoot, mens et live band befandt sig i hjørnet og spillede den mest yndige klassiske musik!










David Andersen, Prinsesse Marie og Dennis Knudsen der står og taler
David Andersen bliver Interviewet 

Læs også:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar